Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Éva anya: Ez tényleg a kultúra délutánja! Ki is kell használni minden lehetőséged! További szép napokat! (2014.10.06. 17:54) La Triomphe, la Défense, le Louvre
  • Éva anya: Szép nap lehetett! Kitartás! Nagy az a város, nem láttál még mindent. (2014.09.28. 20:46) Mise, Napóleon és Rodin

Utolsó kommentek

Tündérmese másképp

2014.07.03. 09:34

szerző: Gamer Lány

Talán sokak számára nyilvánvaló, hogy melyik filmről van szó, de azért elárulom: a harmadik film a Demóna volt.

Most mit mondjak? Fényezzem Angelina Joliet? Minek, ha mindenki tudja, hogy egyszerűen fantasztikus? Dicsérjem a CGI-t? Ugyan már! A kék űrmacskák óta tudjuk, hogy nincs olyan, amit ne tudnának megcsinálni. A többi szereplő? A rendezés? A történet? Remek, szuper és kiváló! Felesleges volna a film előnyeit taglalni, hiszen gyakorlatilag csak tátott szájjal, áhítattal lehet végignézni, úgy, hogy a popcornból alig fogy, mert nincs idő megenni. 

Inkább taglalnám egy picit a hibákat, ami szerencsére csak minimális. A három tündér szerű izéről beszélek, amik olyan szinten ostobák, hogy már a második mondatuknál ki kellett volna vágni őket a filmből, de véglegesen. Komolyan mondom, új szintre emelték az idegesítő karakter fogalmát. Csodálom, hogy a szerepre kiválasztott színészek nem őrültek meg saját maguktól. Oké, tudom, hogy Imelda Staunton már megedződött Dolores Umbridge szerepén és Juno Temple is gyakorolta már egy keveset a hibbantságot a St. Trinians forgatása során, én mégis kicsit sajnálom őket. Rosszabbak voltak, mint Őrült Lipót. Mindegy, ilyen karakterek is kellenek... elvileg.

Szóval összességében egy jó filmről beszélhetünk, ami új megvilágításba helyezett egy amúgy aranyos Disney mesét, ami valójában egy igen borzalmas történeten alapszik. Aki szeretné ismerni az eredeti történetet, annak tudom ajánlani az internet nevű csodát, azon belül is a google-t, de aztán senki ne sírjon, hogy tönkretették a gyermekkorát. Nem lesz egy vidám történet, maradjunk ennyiben.

Gamer Lány

Maleficent.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerlany.blog.hu/api/trackback/id/tr186469669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása