Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Éva anya: Ez tényleg a kultúra délutánja! Ki is kell használni minden lehetőséged! További szép napokat! (2014.10.06. 17:54) La Triomphe, la Défense, le Louvre
  • Éva anya: Szép nap lehetett! Kitartás! Nagy az a város, nem láttál még mindent. (2014.09.28. 20:46) Mise, Napóleon és Rodin

Utolsó kommentek

Ha a Frozen volt az utóbbi idők legjobb Disney-hercegnős meséje kislányoknak, akkor a Big Hero 6 a tökéletes minden olyan testvérpárnak, ahol két fiúról beszélhetünk. Vagy viszonylag fiús lányokról. 

A történet szerint Tadashi és Hiro testvérek. Mindketten igen tehetségesek a programozás és a robotika területén. De míg Tadashi egy elit iskolában kutat és dolgozik, addig Hiro a kevéssé legális utcai robotharcokban vesz részt és kaszál a fogadásokon. Aztán Tadashi elviszi őt az iskolai laborba és Hironak új célja lesz: bekerülni az elit suliba. A felvételi egyszerű: találj fel valamit és nyűgözd le az iskola igazgató-féléjét és bent is vagy.

Hiro sikeresen feltalálja a mikro-botokat, amit persze azonnal el is lop az ügyeletes Főgonosz. Sajnos azonban Tadashi rosszkor rossz helyen tartózkodik és életét veszti a mutatvány közben. Itt jegyezném meg, hogy a Disney kicsit kezd túlzásokba esni a karakterek beáldozása terén.

Amikor Hiro rájön, hogy mi történt, kis barátaival és Tadashi csoda-robotjával elindulnak bosszút állni, visszaszerezni a mikro-botokat és persze megmenteni  világot.

Ennél jobban nem akarom lelőni a történet eseményeit, mert szerintem érdemes megnézi mindenkinek. Ne várjatok olyan összetett és misztikus történetet mint ami Elsát és Annát összekötötte, inkább valamit, ami jobban igyekszik a valóság talaján maradni. Na jó, a szuperszámítástechnikus-valóság talaján. Jó szórakozást!

Gamer Lány

hiro_and_baymax.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerlany.blog.hu/api/trackback/id/tr667059695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása